Pel dia Mundial del Càncer celebrarem el HealthTECH World Day

no4_healthtech_world_cancer_day_-_image

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, NanoMed organitza la setena edició del HealthTECH World Cancer Day. Un esdeveniment en el qual es donaran a conèixer les últimes innovacions en matèria de nanomedicina contra el càncer. Experts ens parlaran de temes que van des del diagnòstic precoç, l’alliberació controlada de fàrmacs o la radioteràpia amb nanopartícules.

 

En l’esdeveniment d’aquest any hi col·laboren l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Aquest any comptarem amb la participació de Josep Samitier, Isabel Fabregat, Jordi Alcaraz, Neus G. Bastús, Samuel Sánchez, Sara Larriba i Esther Aguilar Fadó. Tots ells ens donaran l’oportunitat de descobrir com la nanomedicina es pot convertir en una eina molt potent per a generar progrés.

 

L’esdeveniment tindrà lloc el dilluns 3 de febrer a les 10 h a la sala Pau Viladiu de l’Hospital Duran i Reynals. Per atendre a l’esdeveniment és necessari inscriure’s abans del dimecres 29 de gener a l’enllaç que trobareu a la dreta.

 

Iniciat el 2013 amb el nom de NANO WORLD CANCER DAY, aquest esdeveniment ha sigut organitzat per la Plataforma Tecnológica Europea sobre Nanomedicina (ETPN) i actualment està recolzada pel projecte Europeu NOBEL (Smarter HealthTech in Europe). A Espanya ho organitza NanoMed Spain i es realitza de manera simultània a diferents països d’Europa.

Scroll to Top