Notícies

Jordi Guiu, nou cap de grup del Programa de Medicina Regenerativa

Jordi Guiu s’uneix a l’IDIBELL com a cap de grup i obre el grup de Plasticitat i Regeneració Cel·lular al Programa de Medicina Regenerativa.

Ja està en marxa l’Stand-up science, que prepara científics de l’IDIBELL per convertir-se en youtubers de ciència

Sis científics de l’IDIBELL han rebut formació per realitzar un monòleg científic en directe i per produir un vídeo divulgatiu a YouTube.

El grup de recerca en sarcoma de l’IDIBELL rebrà una de les noves ajudes AECC Innova

El grup liderat pel Dr. Óscar Martínez-Tirado rebrà 180.000 euros en dos anys per desenvolupar una nova teràpia per al sarcoma d’Ewing.

L’IDIBELL participa en el projecte europeu Evomet, liderat per l’IRB Barcelona, que formarà futurs líders en recerca sobre la metàstasi

L’objectiu és formar 15 joves investigadors en la comprensió dels processos de metàstasi i la seva evolució, de cara a la cerca de solucions terapèutiques. El consorci Evomet està format per 13 institucions que inclouen diverses de les millors entitats acadèmiques, clíniques i industrials en recerca del càncer i la metàstasi a Europa. El projecte …

L’IDIBELL participa en el projecte europeu Evomet, liderat per l’IRB Barcelona, que formarà futurs líders en recerca sobre la metàstasi Llegir més »

L’ús de les pipes d’aigua i l’exposició passiva al seu fum són tan nocius com el tabac convencional

Fumar en pipes d’aigua, i l’exposició passiva al fum que produeixen, augmenten el risc de patir càncer de pulmó i altres malalties cardiovasculars. És per aquest motiu que caldria regular-ne el seu ús i garantir el compliment de la normativa.

La intel·ligència artificial, una nova aliada contra la leucèmia

El projecte de la Dra. Carolina M. Florian ha estat seleccionat per les convocatories La Caixa Health Research

ADmit Therapeutics rep 3,3 milions d’euros de la Comissió Europea per portar el seu test de diagnòstic precoç de l’Alzheimer al mercat

La spin-off de l’IDIBELL, creada el 2017 i amb seu a L’Hospitalet de Llobregat, és una de les 36 empreses seleccionades d’entre les 1.406 sol·licituds rebudes a la convocatòria EIC Accelerator del programa Horitzó 2020.

Identifiquen una nova combinació de fàrmacs per tractar rabdomiosarcoma, un tumor altament agressiu en nens

El grup de quimioresistència del Programa PROCURE de l’IDIBELL i l’ICO, liderat per Alberto Villanueva, ha traslladat la seva experiència en la generació de models ortotòpics de ratolins en pacients adults al terreny pediàtric.

Dormir vuit hores ajuda a retenir els records més febles

Les persones que dormen menys hores mostren una menor consistència en els patrons neuronals de les diferents repeticions, y per tant tenen una menor retenció dels records.

Scroll to Top