L'institut

L’Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina participat per l'Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l'Institut Català de la Salut, l'Institut Català d'Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. El 2017, el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]), ara part de l'IDIBELL, inicia el desplegament del Programa de Translació Clínica de Medicina Regenerativa de Catalunya (P-CMR[C]) conjuntament amb l'IDIBELL.

Els focus de la recerca a l’IDIBELL són el càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina regenerativa. La recerca, la innovació i la societat són els pivots sobre els quals els investigadors treballen cada dia per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

L’IDIBELL està situat a l’Hospitalet de Llobregat, al sud de Barcelona. És un centre CERCA de la Generalitat de Catalunya i membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona (HUBc). El 2009 es va convertir en un dels primers cinc centres de recerca espanyols acreditats com a institut de recerca en salut per l’Instituto de Salud Carlos III. El 2015, la Comissió Europea va reconèixer IDIBELL amb el premi "HR Excellence in Research", que identifica IDIBELL com a proveïdor i defensor d'un entorn de treball en recerca estimulant.

Scroll to Top