L'institut

L’Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina participat per l'Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l'Institut Català de la Salut, l'Institut Català d'Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. El 2017, el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]), ara part de l'IDIBELL, inicia el desplegament del Programa de Translació Clínica de Medicina Regenerativa de Catalunya (P-CMR[C]) conjuntament amb l'IDIBELL.

Els focus de la recerca a l’IDIBELL són el càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina regenerativa. La recerca, la innovació i la societat són els pivots sobre els quals els investigadors treballen cada dia per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

L’IDIBELL està situat a l’Hospitalet de Llobregat, al sud de Barcelona. El centre està acreditat com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III; també és membre del Campus d'Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, ha rebut el segell 'HR Excellence in Research' de la Comissió Europea.

Scroll to Top