Manel Esteller, escollit Acadèmic Electe de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

esteller21 (1)

L’investigador Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer del IDIBELL, professor de Genètica de la Universitat de Barcelona i professor d’Investigació ICREA ha estat escollit Acadèmic Electe de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC). Esteller ocuparà la plaça deixada per Moisés Broggi, Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, que passa a ser Acadèmic Emèrit.

La RAMC fou creada l’any 1770 i des de 1874, a més de metges, acull prestigiosos professionals sanitaris de ciències afins (farmacèutics, veterinaris, biòlegs, etc.). L’Acadèmia té com a principals funcions actuar com a òrgan consultiu de les administracions sanitària i de justícia, impulsar els estudis sobre Història de la Medicina Catalana i organitzar els Congresos d’Història de la Medicina Catalana, a més d’impulsar debats sobre qüestions sanitàries d’actualitat.

L’elecció del Dr. Manel Esteller es produeix per la seva contribució a l’estudi de l’epigenètica a la salut i a la malaltia. L’acte acadèmic amb el discurs d’ingrés se celebrarà diumenge 22 d’abril de 2012 a les 18.30h a la seu de la RAMC al carrer del Carme, 47, al costat de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Scroll to Top