La Vanguardia publica un article del director general de l’IDIBELL, sobre innovació

epola 25 (1)

El diari La Vanguardia publica avui un article del director general de l’IDIBELL, Emilià Pola, que alerta sobre la poca importància que se li dóna a la innovació al nostre país. Pola destaca la paradoxa que “mentre que Espanya és el primer país del món en fer les intervencions quirúrgiques més complexes [referint-se als trasplantaments] i els nostres hospitals en són un referent internacional, la nostra indústria quirúrgica és de les més insignificants d’Europa”. El director general del centre es qüestiona per què, en castellà, la i d’innovació de l’acrònim I+D+i s’escriu en minúscula, i es pregunta “si ara més que mai necessitem que la nostra economia remunti, per què degradem el paper de la innovació amb una minúscula?”.

Scroll to Top