L’IDIBELL expressa el condol per la mort d’Antoni Tàpies

Clipboard (13)

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) vol expressar el seu condol per la mort d’Antoni Tàpies el dia 6 de febrer. L’any 2004, l’artista va realitzar de manera altruista el logotip del centre de recerca, de la mateixa manera que, anys abans, havia fet el de la Fundació August Pi i Sunyer de l’Hospital Universitari de Bellvitge, predecessora de l’IDIBELL.

El logotip creat per Tàpies respon a la passió que mou l’equip científic de la institució, alhora que vol representar la qualitat, el talent i la dimensió humana que comporta la tasca dels investigadors per a la societat. El cor i la creu sanitària nascuts del traç del mestre són l’obra d’on neix un símbol universal per representar l’IDIBELL.

El 12 de febrer de l’any 2008, els investigadors de l’IDIBELL van retre un homenatge a l’artista a la sala de convencions de l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat, en un acte presidit pel llavors ministre de Sanitat, Bernat Soria.

L’any 2010, el logotip de l’IDIBELL va ser redissenyat per l’empresa ADN Studio, que va mantenir l’esperit original del símbol creat per Tàpies.

Scroll to Top