Manel Esteller obre el I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya

Centenari SCB

El I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya, que aquest any porta el nom “Global questions on advanced Biology”, s’obrirà amb la conferència inaugural “Epigenètica: de la biologia a la malaltia” a càrrec de Manel Esteller, investigador de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Analitzar el món de la biologia des d’un enfocament multidisciplinari i transversal i afavorir el diàleg entre biòlegs de diferents disciplines i entre científics joves i científics reconeguts és l’objectiu del I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya (ICIBICAT), que se celebrarà a Barcelona del 9 al 12 de juliol, i que aplegarà més de vuit-cents experts de tot el món.

La inauguració del Congrés, que ha estat organitzat per la Societat Catalana de Biologia, filial de l’IEC que aquest any celebra el seu centenari, serà el dilluns 9 de juliol, a les dotze del migdia, a l’auditori del Conservatori de Música del Liceu. Hi intervindran Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat; Salvador Giner, president de l’IEC; Lluís Tort, president de la Societat Catalana de Biologia, i Maria Serrat, directora general del Conservatori.

Scroll to Top