La Fundació Ramón Areces finança un projecte de recerca d’IDIBELL

Premis_Ramon_Areces (1)

Un projecte del Dr Esteban Ballestar, finançat per la Fundació Ramón Areces La Fundació Ramón Areces finançarà diversos projectes d’investigadors de la UB i d’IDIBELL a través de la XVI Convocatòria del Concurs Nacional. L’acte de lliurament dels ajuts va tenir lloc el passat 27 de juny a la seu d’aquesta entitat a Madrid, en un acte presidit per Isidoro Álvarez, patró president de la Fundació Ramón Areces, i Carmen Vela, secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació. La institució ha adjudicat 4,5 milions d’euros a 48 projectes de tot l’Estat pioners en els àmbits de malalties rares, teràpia gènica i regenerativa, genoma i epigenoma, models biomimètics, canvi climàtic i ciències del mar.

La Fundació Ramón Areces finançarà 14 projectes a Catalunya. Un d’ells està liderat pel Dr Esteban Ballestar, del grup Cromatina i Malaltia de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), anomenat “Estudi de la relació metiloma-genoma i els seus punts en comú en malalties autoimmunes sistèmiques: SLE, RA i SSc”.

Scroll to Top