Estabulari

L’Estabulari IDIBELL dona suport als investigadors que necessiten utilitzar animals de laboratori (ratolins, hàmster i zebrafish) en el treball en les seves línies de recerca. L’Estabulari ocupa uns 800 m2 i esta dividit en dues unitats: una per allotjar ratolins i hàmsters ubicada en la tercera planta i una per allotjar zebrafish ubicada a la planta zero.

L’Estabulari consta en el registre de centres usuaris de la Generalitat ( B-9900010),esta autoritzat pel Ministerio per allotjar i treballar amb OGM fins un nivell de Bioseguretat II (OGM A/ES/05/I-14 i OGM A/ES/I-15) i esta acreditat per AAALAC (Unit 1155).

Els investigadors que treballen a l’estabulari han de disposar d’un projecte aprovat pel CEEA IDIBELL i pel CEA de la Generalitat, en compliment de la legislació vigent, tant nacional com europea (CEE/86/609, RD1201/2005, RD214/1997).

L’IDIBELL s’ha adherit a “l’Acord de transparència en experimentació animal” promogut per COSCE (https://cosce.org/) i EARA (https://www.eara.eu/espana).

03.1.2_estabulari

 

 

L'IDIBELL ha renovat el seu estabulari amb tecnologia punta i sofisticades mesures de seguretat que promouen l'excel·lència en la investigació. Descobreix l'àmplia gamma de serveis que oferim!

 

 

avatar_idibell_0

Rosa Bonavia

CONTACTA

DOCUMENTS

CERTIFICACIONS

Equip

Responsable
  • Bonavia Abril, Rosa

Equip de treball
aaalac
Scroll to Top