IDIBELL participa a la reunió COST BESTPRAC

foto_1

La 10a reunió del Grup de Treball BESTPRAC es va dur a terme del 24 al 25 de setembre a la Facultat d’Enginyeria Elèctrica, Universitat de Belgrad (Sèrbia) i va reunir més de 100 persones de diferents països europeus. L’IDIBELL va assistir a la reunió com a part del pla d’acció per impulsar la seva internacionalització. COST BESTPRAC és una de les xarxes de gestors de recerca més rellevants d’Europa. Les oportunitats de finançament i altres temes clau per promoure projectes internacionals es van discutir durant el taller de dos dies.

 

La part central del primer dia de la reunió va ser la conferència plenària sobre RGPD i gestió de dades. L’enregistrament de la sessió està disponible al canal de BESTPRAC a YouTube. Es van dur a terme dues sessions conjuntes, que van tractar la sostenibilitat de la xarxa, així com el Marc de Personal de Suport a la Investigació que BESTPRAC va desenvolupar en el període anterior. El segon dia de la reunió, els participants van treballar per separat en tres grups de treball: Administració, Finances i Legal, segons les seves preferències.

 

La Sra. Sònia Sagristà, del departament de convocatòries competitives, va participar com a representant d’IDIBELL al Grup de Treball d’Administració. El grup d’Administració va realitzar una sessió entre parells sobre resolució de problemes seguida de presentacions d’oportunitats de finançament de la recerca més enllà de l’Horitzó 2020 i un conjunt de presentacions destinades a preparar el proper programa marc.

 

BESTPRAC és una xarxa COST que reuneix persones que treballen en universitats i institucions de recerca que realitzen diferents tasques per donar suport a projectes d’investigació finançats per la UE. Des de 2014, la xarxa serveix com a plataforma per intercanviar experiències, compartir i desenvolupar millors pràctiques, fomentar l’intercanvi de coneixements i augmentar l’eficiència en l’administració de la recerca.

 

La presència d’IDIBELL al taller va ser recolzada pel projecte “ICABELL – Internacionalització de la investigació biomèdica al Campus de Bellvitge”. ICABELL és una iniciativa de IDIBELL que contribuirà a la dinamització de l’activitat internacional dels socis del Campus, la gestió de la qual és duta a terme per l’IDIBELL.

 

Podeu trobar més informació sobre BESTPRAC a www.bestprac.eu.

Scroll to Top