L’IDIBELL, causa solidària de la 7a Cursa Nocturna Sport de L’Hospitalet

L’estratègia de mecenatge que l’IDIBELL va començar a implementar a finals de 2015 inclou la col·laboració estreta amb l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Dins d’aquest marc hi trobem la Cursa Nocturna Sport de l’Hospitalet, que aquest any es celebra el 16 d’abril, dins el programa de les Festes de Primavera, i que reuneix més de 6.000 corredors. Des d’aquesta edició, les donacions solidàries dels corredors es destinaran a projectes de biomedicina liderats per investigadors de l’IDIBELL. Aquesta fita representa, sobretot, un primer pas per aconseguir una major visibilitat del nostre Institut i la seva consolidació al territori.

Amb l’objectiu d’escollir el projecte que enguany representarà l’IDIBELL a la Cursa, l’Institut va obrir una convocatòria a tots els investigadors. El projecte que fou escollit és el que du per títol Predicop, i està dirigit pel Dr. Antoni Agudo (ICO-IDIBELL). PREDICOP és un assaig que es du a terme des de diversos centres i que inclou 2.108 dones de Catalunya, d’entre 18 i 75 anys, que ja han passat per un tractament estàndard contra el càncer de pit. Les participants, que rebran un tractament basat en l’exercici i el control de la nutrició, seran objecte de seguiment durant quatre anys, amb la intenció de demostrar que aquests canvis en l’estil de vida són determinants per a la millora del pronòstic del seu càncer, la seva qualitat de vida i, en definitiva, la seva supervivència.

Tots els corredors que s’incriuen a l’esdeveniment poden fer, de forma voluntària, una aportació d’1 euro a la causa solidària. Visiteu el web de la Cursa Nocturna i la pàgina sobre el projecte de l’IDIBELL: http://cursanocturnalh.cat/causa-solidaria/

Scroll to Top