‘Networking’ al Fòrum de Salut i Innovació

networking-2

El passat 2 de desembre va tenir lloc a l’Hotel Hesperia Tower el Fòrum de Salut i Innovació organitzat pel programa lh innova de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb la col·laboració de la Unitat d’Innovació i Trasnferència de Tecnologia de l’IDIBELL.
La inauguració de la jornada va comptar amb la presència de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, el delegat de la Cambra de Comerç a l’Hospitalet de Llobregat, Joan Martorell, el president de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), Manel Rosillo i el responsable de recerca i innovació del Departament de Salut, Gabriel Capella.

Una cinquantena de participants entre empreses, inversors i investigadors van tenir l’oportunitat de compartir els seus interessos de cara a la transferència de coneixement i tecnologia que generen els investigadors del Campus de Bellvitge mitjançant la interacció entre empreses i científics.

El programa lh innova de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat té com a objectiu estimular el creixement econòmic en els sectors emergents de la ciutat.

Scroll to Top