El Fons d’Investigació Sanitària finançarà 27 projectes de recerca de l’IDIBELL

L’Instituto de Salud Carlos III ha fet pública la resolució provisional dels ajuts del programa de Projectes d’Investigació en Salut del Fons d’Investigació Sanitària (FIS), corresponent a la convocatòria del 2011. Els 27 projectes de l’IDIBELL seleccionats rebran un finançament de tres milions 400 mil euros durant els propers quatre anys.

Els ajuts es destinen a la realització de projectes d’investigació en salut que podran dur-se a terme com a projectes de recerca dirigits a grups consolidats de recerca traslacional en salut (Intrasalud) amb una duració de quatre anys o bé, com a projectes d’investigació generals amb una duració de tres anys.

Dels 65 projectes presentats per l’IDIBELL han estat acceptats 27, el que representa més del 40% de les sol·licituds. Els projectes que rebran el finançament del FIS són els següents:

Scroll to Top