Directora de Gestió de l'IDIBELL

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i MBA per l’escola de negocis ESADE, Magda Martí i Coma és doctoranda en Societat de la Informació i Societat del Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya. També ha realitzat postgraus i diplomes en Relacions Internacionals i Cooperació al Desenvolupament (Universitat Autònoma de Barcelona, 1995), Direcció Financera i Control de Gestió (Universitat Pompeu Fabra, 2001), Gestió del Capital Humà (Universitat Ramon Llull, 2009) i Avaluació de Polítiques Públiques (Universitat Autònoma de Barcelona, 2011), així com formació en gestió pública i sanitària (Programa d’Excelència en Gestió Sanitària, Pfizer-ESADE, 2015; Direcció Estratègica i Gestió de la Col.laboració Público Privada, ESADE 2016).

Magda Martí té més de 20 anys d’experiència en la gestió d'organitzacions sense ànim de lucre i al servei de la societat. Ha format part d’equips directius tant d’entitats públiques, centres de recerca i agències públiques, i privades, com fundacions de recerca i associacions de cooperació internacional al desenvolupament.

Va ocupar el càrrec de Cap de la Unitat d’Administració i Gestió Econòmica de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) entre 2007 i 2016, quan passà a ser la Directora de Gestió de l’IDIBELL. Anteriorment també havia estat gerent del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de l’Institut de Geomàtica, centre de recerca que des del 2013 forma part del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya.

martí-coma-magda

Magda Martí Coma

DIRECTORA DE GESTIÓ

Anna Garcés Aparici

SECRETÀRIA DE DIRECCIÓ

Scroll to Top