Director de Gestió de l'IDIBELL

Ander té una amplia experiència en la gestió i coordinació de diferents àrees de negoci, i ha treballat principalment en el sector agroalimentari a nivell nacional.

Ander és llicenciat en Veterinària per la Universitat de Saragossa, i ha completat la seva formació amb estudis de postgrau en Gestió de Recursos Humans i Gestió Financera, ambdós a la Deusto Business School. També ha realitzat un Programa de Direcció General de la Universitat de Navarra, per enfocar la seva carrera professional cap a l’administració, direcció i estratègia empresarial. Acumula quasi 20 anys d’experiència ocupant càrrecs destacats a diverses empreses de la indústria alimentària, i ha arribat a fundar la seva pròpia empresa de comerç digital.

És un expert en gestió empresarial, estratègia, negociació, lideratge d'equips, gestió de talent i recursos humans, i té una amplia comprensió del panorama empresarial. Les seves competències en gestió i coordinació de les diferents àrees de negoci, el converteixen en el perfil idoni i molt valuós per cobrir la plaça de Director de Gestió de l’IDIBELL.

IMG_6426 quadrada

Ander Gómez

DIRECTOR DE GESTIÓ

Maria Carreño Baca

SECRETÀRIA DE DIRECCIÓ

Scroll to Top