Directora de Gestió de l'IDIBELL

Rosa és llicenciada en ciències Econòmiques i Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona amb formació de postgrau en Desenvolupament Directiu per la IESE Business School i en Digital Business per ISDI. Té una experiència reconeguda de més de 30 anys treballant en llocs de responsabilitat en la gestió econòmica a empreses internacionals i en el món de l’auditoria a una de les principals companyies de consultoria del món.

Concretament, ha ocupat càrrecs com el de Directora Financera de la divisió de Farma i Àrea científica a Esteve Pharmaceuticals, càrrecs de responsabilitat a l’àrea de Planificació i anàlisi financera a Sara Lee, Diageo i Danone Espanya i Mèxic. Per altra banda, entre d’altres, també ha treballat d’Auditora Senior a Deloitte i de Directora Financera d’un family office.

Rosa Benet és experta en planificació i anàlisi tant a curt com a llarg termini, tresoreria i inversions, fiscal, comptabilitat, implementació de solucions tecnològiques i auditoria, ha liderat projectes multidisciplinaris en entorns dinàmics i de ràpid creixement obtenint sempre excel·lents resultats i complint els terminis i els objectius pressupostaris.

Rosa-Benet

Rosa Benet

DIRECTORA DE GESTIÓ

Anna Garcés Aparici

SECRETÀRIA DE DIRECCIÓ

Scroll to Top