Nou conveni de col•laboració entre l’IDIBELL i l’IMLCFC

foto

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) ha signat recentment un conveni de col·laboració amb l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC). L’objectiu fonamental d’aquest acord és establir una col·laboració entre ambdues institucions per tal de poder desenvolupar conjuntament programes i activitats vinculades a la recerca biomèdica, així com aconseguir millores importants en l’àmbit de la formació i la docència.

 

L’IMLCFC estableix dins les seves funcions realitzar activitats de docència i investigació en l’àmbit de la medicina legal i forense. En aquest sentit, un dels principals beneficis de la integració amb l’IDIBELL serà la possibilitat que els professionals de l’IMLCFC que porten o vulguin portar a terme estudis en el camp de les ciències forenses puguin presentar-se a convocatòries de projectes competitius, i d’aquesta manera aconseguir finançament per conduir la seva recerca.

 

El conveni obre també un feedback bidireccional entre investigadors d’ambdues institucions. Formar part d’un institut de recerca biomèdica com l’IDIBELL permetrà als professionals de l’IMLCFC crear noves xarxes de col·laboració en recerca, ampliant i dinamitzant el seu camp d’investigació, així com beneficiar-se d’un suport tècnic especialitzat, amb serveis de gestoria pels seus projectes, formació continuada i accés als serveis especialitzats de què disposa l’IDIBELL.

Scroll to Top