El director de l’IDIBELL, Jaume Reventós, al segon sopar solidari de l’AECC Tarragona

sopar-aecc-tgn

El passat 9 d’Abril l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Tarragona va celebrar la segona edició del Sopar Solidari per recaptar fons per a la lluita contra el càncer a l’Hotel Gran Palas de la Pineda.

El director de l’IDIBELL, Jaume Reventós, que ha coordinat un dels Grups Coordinats Estables finançat per l’AECC en la seva faceta investigadora al Vall Hebron Institut de Recerca (VHIR) va parlar sobre el projecte “Alteracions moleculars relacionades amb la progressió tumoral en el càncer de endometri” i sobre la importància d’explicar a la societat els resultats de la recerca i del seu impacte en salut, de manera que aquesta lluita contra la malaltia ens impliqui a tots.

El projecte coordinat per Reventós va ser concedit l’any 2011 amb un finançament d’un milió dos-cents mil euros per cinc anys. L’objectiu és trobar les alteracions moleculars relacionades amb la resistència a fàrmacs en càncer d’endometri que permetin dissenyar nous tractaments per al control de la malaltia en dones en les quals la cirurgia

no és efectiva.

L’AECC és una entitat fundada amb un objectiu clar: lluitar contra el càncer unint l’esforç de la societat per minvar l’impacte provocat per la malaltia i millorar la qualitat de vida de les persones i/o familiars que la pateixen.

L’any 1961 es creà la Junta Provincial de l’AECC a Tarragona, com a una entitat social privada de caràcter no lucratiu. Des de llavors, s’han creat diferents Juntes Locals a diferents poblacions de la província.

Scroll to Top