La Unitat d’Innovació de l’IDIBELL aconsegueix un ajut d’ACC10 per desenvolupar un projecte de l’Hospital de Viladecans

logo-acc10_0

El projecte “Desenvolupament Farmacèutic i Clínic d’un gel tòpic pel tractament del dolor pre i postoperatori en la cirurgia ano-rectal benigna”, liderat per María José Linares, anestesiòloga de l’Hospital de Viladecans ha estat un dels 12 projectes concedits dins de la convocatòria VALTEC d’un total de 171 projectes presentats, amb una quantia de 80.000 € per a 2 anys.

Aquest projecte permetrà fabricar una nova formulació de gel amb accions antiinflamatòries i analgèsiques per al tractament postoperatori de cirurgia ano-rectal, aportant avantatges als tractaments actuals. En aquests moments ja s’ha fet un estudi clínic amb una versió inicial del gel amb molt bons resultats, i s’espera així valoritzar el projecte per tal de poder-lo llicenciar amb èxit a una companyia farmacèutica.

ACC10, l’agència de suport a l’empresa de la Generalitat de Catalunya, va obrir el passat desembre la convocatòria 2013 dels ajuts destinats a incentivar els projectes i les activitats de valorització tecnològica. Els projectes de valorització tecnològica comprenen activitats d’R+D de caràcter demostratiu que es desenvolupin dins de la fase precompetitiva, i que permeten reduir les incerteses sobre la viabilitat comercial de la tecnologia.

Scroll to Top