La biotecnologia 3D, protagonista del workshop del projecte europeu IT-LIVER a Viena

viena_0

L’IDIBELL coordina aquest projecte Marie Curie de formació d’investigadors

Els passats 27 i 28 de febrer la Universitat de Viena va acollir el segon workshop del projecte europeu IT-LIVER, finançat pel Programa Marie Curie ITN (Initial Training Network) de la Comissió Europea (7è Programa Marc) i coordinat per la cap del grup de recerca Claus Biològiques del Fenotip Invasiu i Metastàtic de l’IDIBELL, Isabel Fabregat.

Les jornades titulades “3-dimensional cell cultures and drug discovery” van tenir com a protagonistes els models cel·lulars tridimensionals i els últims avenços en l’ús d’aquestes tecnologies en la validació de dianes terapèutiques i descobriment de nous fàrmacs. La missió del projecte IT-LIVER és proporcionar un programa de formació en recerca multidisciplinar i interesectorial dirigit a joves investigadors per tal de preparar-los per liderar la recerca en malalties hepàtiques cròniques i el descobriment de fàrmacs a Europa.

Si voleu saber més sobre IT-LIVER podeu consultar la web (http://www.it-liver.eu/) i el vídeo del projecte. Us convidem tambén a visitar les entrevistes que es van realitzar als joves investigadors contractats pel projecte.

Scroll to Top