sLHam2024

7è sLHam de científiques de l’IDIBELL

08/02/2024

19:00-20:30

Auditori Barradas de L’Hospitalet

Resum

sLHam de científiques de l’IDIBELL, en commemoració del Dia Mundial de la Dona en la Ciència. Amb la col·laboració musical de l’EMMCA.

El 7è sLHam de dones científiques de l’IDIBELL tindrà lloc el dijous 8 de febrer de 19h a 20:30h a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet. Hi participaran sis científiques de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge i dues de l’Institut Bellvitge. Cada una d’elles explicarà la seva tasca al voltant de la recerca biomèdica amb una xerrada divulgativa de cinc minuts. Les protagonistes d’enguany seran anunciades en breus. L’acte serà conduït per Júlia Benito, comunicadora científica de l’IDIBELL.

L’esdeveniment tindrà taquilla inversa i recollirà fons impulsar la recerca biomèdica de l’IDIBELL.

L’sLHam s’organitza amb la col·laboració de l’ajuntament de L’Hospitalet, l’Auditori Barradas, l’Escola de Música Centre de les Arts de L’Hospitalet, l’Insitut Bellvitge i de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). La iniciativa té també el suport de Aire Ancient Baths, BioNova Científica i Labclinics, que doten els premis per a les participants.

Entrades exhaurides – Registra’t a la llista d’espera!

Biografia

Scroll to Top