Manel Esteller, guanyador de la primera edició dels Premis El Llobregat

Premi-Dr-Esteller-El-Llobregat-

El director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, professor de la Universitat de Barcelona i investigador ICREA, Manel Esteller, ha estat guardonat amb

la primera edició dels Premis ‘El Llobregat’ per la seva trajectòria professional i per haver dut el nom de la comarca del Baix Llobregat allà on ha anat.

La cerimònia de lliurament dels premis es va celebrar el passat 19 de gener al Fira Hotel de L’Hospitalet de Llobregat. Els guardons recollien sis categories diferents. Els altres premiats van ser el periodista Jordi Évole, l’actor i guionista Karra Elejalde, i les entitats Associació Educativa Ítaca, Parc Agrari i Fundació Banc dels Aliments.

Aquesta primera edició dels Premis El Llobregat ha volgut reconèixer la feina realitzat per diverses persones, entitats o associacions que treballen per al bon funcionament de la comarca del Baix Llobregat o que han portat el seu nom i el de l’Hospitalet allà on han estat.

Scroll to Top