Proteòmica

A través de l'ús de la proteòmica com a eina d'estudi podrem entendre millor la medicina translacional i ajudar a la medicina personalitzada.

La Unitat de Proteòmica de l'IDIBELL dóna suport científic i tecnològic als diferents investigadors de la institució i externs en diferent àrees.

El nostre personal tècnic té una àmplia experiència en disseny experimental, anàlisi de preparació de mostres, fluxos de treball analítics, mineria i visualització de dades bioinformàtiques, redacció de projectes i preparació de manuscrits.

La Unitat col·labora amb la plataforma de proteòmica del Parc Científic de Barcelona (PCB) i té accés a equips d'última generació gràcies a col·laboracions amb entitats de la Xarxa de Proteòmica d'Espanya.

proteomica

Responsable

avatar

Carolina de la Torre

DOCUMENTS

CERTIFICACIONS

La Unitat de Proteòmica forma part de la “Plataforma de Recursos Biomoleculares y Bioinformáticos Programa de Proteómica” (ISCIII AES-2013-PRB2) i del Spanish Human ProteomeProject Chr 16 Consortium (SpHPP) (grup de proteòmica dirigit S/MRM i grup de seqüenciació), Iniciativa englobada al Human Proteome Project.

Equip

Responsable
  • Carolina de la Torre
layout_set_logo
logo_prb3
Scroll to Top