Cultius avançats en cèl·lules i teixits

La plataforma de Cultius Avançats de Cèl·lules i Teixits proporciona als usuaris tot l'equipament necessari per a realitzar cultius cel·lulars, i està dividida en tres sales de cultiu: Sala de cultius neta, sala de cultius primaris i sala de descontaminació o quarantena. Aquestes 3 sales estan a disposició dels usuaris en mode autoservei o amb suport tècnic.

El personal de la plataforma ofereix el seu suport tècnic als investigadors tant en protocols estandarditzats de cultius cel·lulars (manteniment de línies cel·lulars, derivació de teixit primari, criopreservació cel·lular, etc.) com en experiments de cultius cel·lulars desenvolupats a demanda a l'usuari. A més, ofereix el seu suport en el disseny experimental, manipulació o processament de la mostra i l'anàlisi de resultats.

La plataforma també participa en activitats de formació, impartint cursos de cultius cel·lulars de diferent nivell de complexitat.

Seguint amb les bones pràctiques de laboratori, s'apliquen rutines de neteja de les sales, manteniment d'equips i controls de qualitat per garantir una àrea asèptica i el bon funcionament de les instal·lacions.

Imagen ACTC

 

Descobreix els serveis cientificotècnics de l'IDIBELL!

Mª Teresa-Zomeño-

Teresa Zomeño

CONTACTE

Tel.+34 933 160 317

DOCUMENTS

Equip

Cap de Plataforma
  • Teresa Zomeño
Tècnic
Scroll to Top