Biobanc HUB - ICO - IDIBELL

El Biobanc HUB-ICO-IDIBELL és un establiment públic, sense ànim de lucre, que es va crear amb l'objectiu de gestionar i regular les diferents col·leccions de mostres biològiques recollides a l'Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), a l'Hospital Duran i Reynals (ICO) i altres centres associats, d'acord amb la normativa vigent (Llei 14/2007, de 3 de juliol d’Investigació Biomèdica i del RD 1716/2011, de 18 de novembre).

El Biobanc HUB-ICO-IDIBELL ha esta autoritzat per la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i està registrat en el Registro Nacional de Biobancos del Instituto de Salud Carlos III d’acord amb el RD 1716/2011, pel qual s’estableixen els requisits bàsics d’autorització i funcionament dels biobancs amb finalitats de recerca biomèdica i del tractament de les mostres biològiques d’origen humà. El Biobanc forma part de la Plataforma Nacional de Biobancos y Biomodelos.

El Biobanc està adscrit al Comitè d’Ètica de la Investigació (CEI) de l’Hospital de Bellvitge i al Comitè Científic Extern (CCE) del biobanc. (Membres CCE: President: Dr. Joan Cid; Dra. Maria Ruiz;  Dr. Xavier Sanjuan; Dra. Montse Gomà.)

 

 

Play Video
Biobanc20240306

Mostres biològiques per a una recerca de qualitat

Fina-Climent-

Climent Esteller, Fina

CONTACTA

DOCUMENTS

CERTIFICACIONS

El biobanc té implementat un Sistema de Gestió de Qualitat sota la norma ISO 9001: 2015 certificat per l'agència avaluadora APPLUS.
El Banc de tumors està cofinançat pel Pla Director d'Oncologia i la Xarxa Catalana de Banc de Tumors

Equip

Directora científica
  • Climent Esteller, Fina
Coordinadora Tècnica
Tècnics
ISO_9001 SN_RGB
ciberes
Logo FEDER
pla_director
logoplataformaISCIII_BB
XBTC_logo
Scroll to Top