Programa de Sistema Digestiu, Diagnòstic, Farmacogenètica, Infermeria i Prevenció Clínica

Resum

En l’àmbit de la medicina translacional, el programa de Sistema Digestiu, Diagnòstic, Farmacogenètica, Infermeria i Prevenció Clínica aposta per una aproximació multidisciplinar amb la voluntat  de donar valor afegit i incorporar trets diferencials a la recerca desenvolupada a l’IDIBELL.

En aquest context, el programa aporta diferents àrees que conjuguen aquesta visió i que desenvolupen les seves activitats assistencials,  docents i de recerca a l’Hospital Universitari de Bellvitge i a la Universitat de Barcelona. Les àrees que contempla el programa parteixen d’una vessant clínico-assistencial.   De manera rellevant incideix en l’àmbit de la patologia digestiva, complementada  amb el suport en els àmbits de la imatge i farmacològic. El programa també incorpora una visió holística amb la integració de la medicina preventiva i d’infermeria. En un àmbit més específic, aborda la salut oral i maxilofacial.

Un repte important del  programa és integrar activitat de recerca en àmbits que fins ara eren considerats com complementaris però que tenen el seu propi recorregut.

grup_sense_foto_-_farmaco

9

Grups

41

Investigadors principals

Scroll to Top