Grup de Recerca i Coneixement en Cures Pal·liatives (GRICOPAL)

Resumen

Els equips de Cures Pal·liatives de l'Institut Català d'Oncologia han estat pioners en el seu model d'atenció integral i multidimensional. Juntament amb la seva vocació, sempre s'han caracteritzat pel seu interès investigador i la seva tasca docent. En els últims anys, hi ha hagut diversos canvis en l'epidemiologia del càncer; a més, l'aparició de nous tractaments ha modificat la supervivència del càncer. En el camp clínic de les cures pal·liatives, aquest fet ha suposat un canvi d'actuació amb intervencions més primerenques, nous tractaments i situacions més complexes, incloses les dimensions psicològica i social. Totes aquestes situacions estan provocant nous models d'atenció i desafiaments docents. Cal respondre a noves preguntes i necessitats. Amb aquesta premissa, s'ha creat el Grup de Recerca i Coneixement en CP.

  • La nostra Missió: contribuir a reduir l'impacte de el càncer a Catalunya a través de la recerca i la difusió del coneixement en cures pal·liatives.
  • La nostra Visió: ser un grup de referència en la recerca i docència multidisciplinària en cures pal·liatives a nivell nacional i internacional.
  • Els nostres valors: 1) Pensem com a pacients; 2) Qualitat i calidesa; 3) Decisions amb coneixement; 4) Equips al teu costat; 5) Recerca i innovació per millorar el futur.
  • Els nostres Principis d'acció: Curiositat; ètica; honestedat; Respecte.

313

Publicacions

mother_and_son_holding_hands
Jesus-Gonzalez-Barboteo

Gonzalez Barboteo, Jesus

Investigadors principals

Jesus-Gonzalez-Barboteo

Gonzalez Barboteo, Jesus

avatar-188

Olmo Plaza, Montse

Sonia-Gala-Serrano-Bermudez

Serrano Bermúdez, Sonia Gala

Gomez Batiste, Alentorn Xavier

Gomez Batiste, Xavier

avatar-188

Milla Terarrosa, Jennifer

avatar-188

Llorens Torrome, Silvia

avatar-188

Corcoy De Febrer, Blanca

Deborah-Moreno-Alonso

Moreno Alonso, Deborah

Agnes-Calsina-Berna

Calsina Berna, Agnes

avatar-188

Labori Trias, Maria

Equip

Caps de grup
  • Gonzalez Barboteo, Jesus
Investigadors/es principals
Investigadors/es clínics/ques
Col·laboradors/es
Scroll to Top