Programa de pràctiques d’estiu

Descripció del programa

Amb l'objectiu d'animar als estudiants a seguir una carrera científica després de la graduació, l'IDIBELL ofereix als estudiants de grau en el seu últim any d'universitat i estudiants de màster l'oportunitat d'unir-se a qualsevol grup de recerca i completar la seva formació durant l'estiu.

Hi haurà disponibles un màxim de 10 llocs de pràctiques.

Els estudiants rebran una formació teòrica i pràctica que els permetrà realitzar investigacions a l'IDIBELL.

"Gràcies a aquestes pràctiques he pogut aprendre nombrosos conceptes de genètica molecular, així com fer ús de diferents tècniques moleculars que enriqueixen els meus coneixements científics. A més, han despertat el meu interès per continuar treballant en recerca, per la qual cosa agraeixo enormement la concessió d'aquesta ajuda"

Jennifer Delgado Martinez

"El Programa em va donar l'oportunitat d'experimentar de primera mà el que és ser científic i obtenir una valuosa experiència laboral en recerca de neuroimàtge i anàlisi de dades. Personalment vaig aplicar perquè aquest programa té com a objectiu fer costat a estudiants de grau i màster de diversos orígens que busquen obtenir doctorat, com jo, capacitació en neurociència i preparar-se per a carreres gratificants en recerca biomèdica "

Ana Pamela Chavarría, MD

Criteri d'elegibilitat

 • Estudiants amb un excel·lent expedient acadèmic i un fort interès en la investigació biomèdica que estiguin en el seu últim any d'estudis de llicenciatura o màster en ciències de la vida o camps relacionats.
 • És obligatori tenir un expedient universitari obert durant tot el període de formació per poder signar un conveni de pràctiques entre la teva universitat i l'IDIBELL i no haver obtingut encara el títol de grau o màster.
 • És possible que els candidats no hagin estat prèviament seleccionats per a la formació d'estiu en el marc de el Programa de pràctiques d'estiu IDIBELL
 • Bon domini d'anglès.

Criteri de selecció

Els candidats seran seleccionats de manera competitiva i les sol·licituds es prioritzaran d'acord amb les seves qualificacions acadèmiques i carta de motivació. Als estudiants se'ls assignarà un grup de recerca en funció dels seus antecedents i interessos. Només es seleccionarà un estudiant per grup de recerca.

 

Duració

La formació d'estiu de l'IDIBELL constarà de 560 hores de treball (40 h / setmana) de juliol a octubre de l'any en curs d'acord amb l'investigador principal del grup amfitrió. Aquest programa de formació intensiva requereix el compromís dels estudiants a temps complet i la seva participació en les activitats programades.

Procés de sol·licitud

Les sol·licituds per al Programa de pràctiques d'estiu de l'IDIBELL s'han d'enviar mitjançant el sistema de sol·licitud, i incloure la següent informació:

 • Formulari de sol·licitud complet
 • Expedient acadèmic recent
 • Currículum vitae complet
 • Carta de motivació (200 paraules màx.)
 • Carta d'acceptació de l'investigador principal del grup amfitrió

Les sol·licituds rebudes després de el 15 de juny de 2021 no seran considerades.

Normes i reglaments de les pràctiques

La participació en el Programa de pràctiques d'estiu de l'IDIBELL no implica cap relació contractual entre el beneficiari i l'IDIBELL.

Tots els candidats seleccionats rebran un ajut econòmic de 150€/mes.

S'atorgaran descomptes en menjars als candidats seleccionats.

Els estudiants en pràctiques han d'enviar un informe d'activitat (3 pàgines com a màxim) a talent@idibell.cat dins de les últimes dues setmanes del seu període de formació. Aquest informe serà avaluat per personal qualificat de la Unitat de Talent.

Els estudiants en pràctiques rebran un certificat de realització a al final del seu període de formació, sempre que aportin el seu informe final d'activitat i prova de participació en les activitats de formació addicionals organitzades al llarg de la seva estada.

La llista de candidats seleccionats es publicarà a la pàgina web de l'IDIBELL. Els sol·licitants seleccionats rebran un correu electrònic de confirmació.

Instruccions per a candidats seleccionats

Tots els candidats seleccionats hauran d'aportar els següents documents almenys una setmana abans de l'inici de la seva formació via e-mail a talent@idibell.cat:

 • NIF / NIE
 • Foto
 • Número de la seguretat social
 • Acord de pràctiques amb la seva universitat
 • Número de compte bancari

Qualsevol candidat que no lliuri la documentació a temps no serà acceptat en el programa.

Calendari de convocatòries

 • Obertura de la convocatòria: 20 maig 2021
 • Data límit de la convocatòria: 15 juny 2021
 • Notificació de candidats: finals de juny - principis de juliol
 • Inici de les pràctiques: juliol 2021
 • Fi de les pràctiques: octubre 2021

Informació de contacte

Unitat de Talent

Tant si enfoques la teva carrera cap a la recerca com cap a un àrea de suport tècnic o de gestió de la recerca, l'IDIBELL t'ofereix l'oportunitat de formar part del seu equip, integrant-te com un membre més del nostre personal durant el període de pràctiques:

recerca2

RECERCA

Càncer

Neurociències

Medicina Translacional

Medicina Regenerativa

Regenerativa1

PLATAFORMES CIENTÍFICOTÈCNIQUES

Biobanc
Estabulari
Genòmica
Interaccions Moleculars
Unitat d’Investigació Clínica en Assaigs
Proteòmica
Serveis Comuns
Bioestadística
Ratolins i Micromanipulació d'embrions
Bioinformàtica
Citometria de Flux
Microscopia Electrònica
Microscopia Òptica
Cultius avançats en teixits i cèl·lules
Histologia

IMG_6493

SUPORT I GESTIÓ

Comunicació i Mecenatge
Convocatòries Competitives
Gestiò d'Ajuts de Recerca
Gestió del Coneixament i Qualitat
Gestió Econòmica i Administració
Persones
Projectes Estratègics
Promoció
Serveis Generals
Serveis Jurídics
Tecnologies de la Informació

Scroll to Top