Director de Desenvolupament de Negoci i Innovació

Miguel és Doctor en Químiques per la Universitat de Santiago de Compostela, Màster en Qualitat i Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat de Barcelona i Programa d´Alta Direcció per l'Institut d'Empresa. Des del 2022 és Director de l'Àrea de Desenvolupament de Negoci i Innovació.

Té més de 20 anys d'experiència com a directiu al sector Healthcare, ocupant diversos llocs de responsabilitat: CEO, Desenvolupament de Negoci, Innovació, Regulatori, Màrqueting i Vendes. Ha estat Investigador Principal en més de 15 Projectes de Col·laboració Público-Privada, i té gran expertise en la transferència dels resultats de recerca a l'empresa. Posseeix un coneixement profund dels requisits legals aplicables als productes sanitaris (Reglament 745/2017, ISO 13485, ISO 14971…).

Va ser fundador d'una de les primeres start-up de productes sanitaris creades a Espanya (1999), sent el responsable del Desenvolupament i Posada al mercat de 16 productes sanitaris Classe III. Durant la seva gestió, va liderar el procés d'Internacionalització de l'empresa, estant present a més de 24 països a 4 continents, i va aconseguir que la facturació internacional suposés el 70% del total.

També ha treballat com a director d'Innovació de Laboratoris INIBSA amb les funcions de gestionar els projectes de recerca i cercar nous productes per incorporar al portfoli de la companyia. Miguel és expert en gestió d'equips multidisciplinaris, gestió de projectes i mercats internacionals. Molt orientat a resultats, està acostumat a la gestió dins de l'ecosistema de les start-up.

Miguel-Souto22

Dr. Miguel Angel Souto Mora

DIRECTOR DE DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I INNOVACIÓ

Scroll to Top