Xarxes socials

Les xarxes socials ens ofereixen una gran oportunitat per arribar i involucrar a la nostra audiència d'una manera significativa i autèntica amb resultats mesurables.

Siguin quines siguin les teves plataformes preferides, pots mantenir-se en contacte amb el que està passant a IDIBELL a través dels següents canals.

Volem connectar-nos amb tu, siguis on siguis al món!

Ens pots seguir a:

Sabem que estàs ocupat i necessites informació ràpidament. Estem aquí per tu. Si vols les últimes novetats o veure què passa en temps real en 280 caràcters o menys, segueix @IDIBELL_cat a Twitter.
Informació útil per les persones que busquen feina, ofertes relacionades amb la nostra organització, així com notícies o esdeveniments organitzats amb el nostre Institut. Les publicacions són principalment en anglès.
Hi ha moltes imatges i vídeos de la vida a l'institut, i històries sobre investigacions científiques, esdeveniments de divulgació o campanyes de recaptació de fons. També hi podeu trobar concursos on guanyar algun premi.
No us voldreu perdre les nostres últimes històries, sense oblidar-nos de les impressionants instantànies dels llocs més fotogènics de l’institut. També us donarem el punt de vista des de dins d’activitats que organitzem.
Acabes de finalitzar una sèrie de Netflix i no saps què fer després? Produïm vídeos que inclouen càpsules de divulgació, documentals institucionals o conferències científiques dels nostres experts.
Scroll to Top