14a-Jornada-de-Recerca2023

14a Jornada de Recerca 2023

10/11/2023

09:00-14:00

Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN)

Resum

L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP) acolliran la 14a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut, que tindrà lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) i que reunirà investigadores i investigadors representatius dels instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l’organització. La Jornada versarà sobre el paper de la recerca com a catalitzadora de canvis en la pràctica clínica i el sistema de salut.

Durant la trobada també es faran públics els noms de les guanyadores i els guanyadors de la convocatòria 2023 dels diferents Premis a la Trajectòria Investigadora, que volen distingir la contribució significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut, amb l’objectiu de fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d’alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a la institució.

Podeu consultar el programa i inscriure-us a la Jornada aquí. Trobareu dos formularis d’inscripció: per a professionals de l’ICS i per a altres professionals  no ICS.

Biografia

Scroll to Top