13a-Jornada-de-Recerca-de-l’Institut-Català-de-la-Salut

13a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut

21/11/2022

-

Resum

El proper 21 de novembre de 2022, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’IDIBELL acolliran la 13a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut, que reunirà investigadores i investigadors representatius dels instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l’organització i que permetrà posar en comú els darrers avenços en salut mental.

Durant la trobada també es faran públics els noms de les guanyadores i guanyadors de la convocatòria 2022 dels diferents Premis a la Trajectòria Investigadora, que volen distingir la contribució significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut, amb l’objectiu de fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d’alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a la institució.

La Jornada s’inaugurarà amb la conferència magistral Impact of COVID in Mental Health a càrrec de Philip Gorwood. Psiquiatre. Cap de Servei, CMME, Hôpital Sainte-Anne GHU Paris Psychiatrie et Neurosciences. I el debat es centrarà en tres gran temes:

  • Confinament i salut mental. Lliçons apreses en els darrers 3 anys.
  • Reptes de futur de la recerca en salut mental: perspectiva bàsica.
  • Reptes de Futur de la recerca en salut mental: perspectiva aplicada.

Descarregar programa complet

Biografia

Scroll to Top