La Fundació Pinnae organitza un sopar benèfic en benefici de la recerca en ELA

El sopar compta amb la col·laboració de reconeguts cuiners, i també inclourà acompanyament musical en directe i altres activitats.

Per a les persones que no hi puguin assistir, també es poden fer donatius a la fila zero o comprar entrades per als concerts del Festival Solidari Musicveu.

hotel-font-de-la-canya-club-barcelona-xceed-1-205d

El proper 7 de juny, a les 20 h, tindrà lloc a l’Hotel Boutique Font de la Canya d’Avinyonet del Penedès el Sopar Solidari Musicveu 2024, organitzat per la Fundació Pinnae, els beneficis de la qual es destinaran, a través de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i l’Associació Catalana d’Afectats d’ELA Penedès-Garraf, a la recerca en ELA a l’Hospital de Bellvitge i l’IDIBELL.

El sopar compta amb la col·laboració de reconeguts cuiners, i inclourà també acompanyament musical en directe i altres activitats. Per a les persones que no hi puguin assistir, també es poden fer donatius a la fila zero.

Podeu veure tota la informació sobre el sopar i com apuntar-s’hi o contribuir-hi clicant aquí.

https://www.musicveu.cat/sopar-solidari-musicveu-2024

 

Aquest sopar té lloc en el marc del Festival Solidari Musicveu, de la Fundació Pinnae, que al llarg de tot l’any ofereix concerts solidaris de reconeguts artistes en benefici, igualment, de la recerca en ELA a l’Hospital de Bellvitge i l’IDIBELL.

Trobareu més informació sobre els propers concerts del festival clicant aquí.

https://www.musicveu.cat/

Scroll to Top