L’IDIBELL celebra una nova edició de l’Accelerator Meeting Point

  • En aquesta jornada es presentaran projectes d’investigadors de l’IDIBELL que busquen transferir les seves idees al mercat.
  • Amb vàries xerrades sobre les eines necessàries per emprenedre en el sector biotech, també es presentaran els serveis d’Innovació i de Projectes Competitius de l’IDIBELL.
AMP 2024 1080x1080

El proper 24 d’abril es celebra la 5a edició de l’Accelerator Meeting Point (AMP) de l’IDIBELL, organitzat per l’Àrea de Desenvolupament de Negoci i Innovació i el Departament de Convocatòries Competitives de l’Institut. En aquest esdeveniment, es presentaran projectes innovadors del sector biotecnològic i biomèdic que busquen recursos per portar les seves idees al mercat. Alhora, la jornada oferirà als inversors i empreses líders del sector sanitari un accés exclusiu a projectes d’innovació en diferents etapes de desenvolupament. Tot això complementat amb xerrades que donaran llum i eines per afrontar el procés d’innovació. També es donarà més informació sobre el gran projecte d’expansió del Campus Bellvitge pels propers anys, el Health Biocluster.

Aquest any, l’esdeveniment constarà de tres seccions: primer, els investigadors principals de l’IDIBELL presentaran els seus projectes en format pitch deck. Després d’una petita estona de cafè i networking, hi haurà una taula rodona sobre les convocatòries Horizon Europe per part de Projectes Competitius de l’IDIBELL, a més d’una sessió sobre estratègies regulatòries a càrrec d’Asphalion Iberia. En la tercera secció, Laia Traveset, directora de la unitat d’innovació de l’IDIBELL, explicarà quin tipus de suport ofereixen als investigadors, i seguidament, el doctor en biologia molecular i especialista en transferència del coneixement biomèdic Luis Ruiz Ávila protagonitzarà la xerrada plenària. Abans d’acabar, l’Ajuntament de L’Hospitalet presentarà el Health Biocluster i, finalment, Miguel Angel Souto com a director de l’àrea d’innovació i desenvolupament del negoci de l’IDIBELL farà la cloenda de la jornada.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top