Ander Gómez, nou Director de Gestió de l’IDIBELL

Gómez agafarà el relleu de Rosa Benet en el càrrec.

Ander_2a1

El Patronat de l’IDIBELL ha aprovat el nomenament d’Ander Gómez com a nou Director de Gestió. Ander té una àmplia experiència en la gestió i coordinació de diferents àrees de negoci, i ha treballat principalment en el sector agroalimentari a nivell nacional.

És llicenciat en Veterinària per la Universitat de Saragossa, i ha completat la seva formació amb estudis de postgrau en Gestió de Recursos Humans i Gestió Financera, ambdós a la Deusto Business School. També ha realitzat un Programa de Direcció General de la Universitat de Navarra, per enfocar la seva carrera professional cap a l’administració, direcció i estratègia empresarial. Acumula quasi 20 anys d’experiència ocupant càrrecs destacats a diverses empreses de la indústria alimentària, i ha arribat a fundar la seva pròpia empresa de comerç digital.

És un expert en gestió empresarial, estratègia, negociació, lideratge d’equips, gestió de talent i recursos humans, i té una amplia comprensió del panorama empresarial. Les seves competències en gestió i coordinació de les diferents àrees de negoci, el converteixen en el perfil idoni i molt valuós per cobrir la plaça de Director de Gestió de l’IDIBELL.

Gómez entra en substitució de Rosa Benet, Directora de Gestió de l’IDIBELL des del juliol del 2022, a qui Gabriel Capellá, Director de l’IDIBELL, ha agraït la feina. La seva dedicació i capacitats  han estat fonamentals per renovar equips i establir processos, eines i dinàmiques de treball que permeten a l’IDIBELL ser més eficient i sòlid financerament. En aquest sentit, Capellá ha expressat que el nomenament de Gómez suposarà una oportunitat per continuar construint sobre la tasca excel·lent de Benet abordant els nous reptes que té l’Institut.

 

 

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top