IDIBELL rep 25.907€ gràcies a les aportacions dels clients de Bonpreu i Esclat

  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de novembre i s’han realitzat 185.804 donacions en total.
  • L’import va destinat a la investigació de noves teràpies per la diabetis, concretament al grup de recerca en Regeneració del Pàncrees, liderat per la Dra. Meritxell Rovira.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 17 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària de Bonpreu i Esclat.
NO114 Xec Bonpreu

El mes de novembre els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 185.804 donacions que han fet possible aconseguir 25.907€ per a l’IDIBELL, a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

Els diners recaptats es destinaran a desenvolupar noves teràpies per a la diabetis que millorin el pronòstic de les persones afectades per aquesta malaltia. L’equip de la Dra. Meritxell Rovira, qui liderarà aquesta recerca, és especialista en la biologia del pàncrees i porta més de 15 anys estudiant teràpies per la diabetis. Des de fa 3 anys el seu grup de recerca està desenvolupant una metodologia innovadora per generar cèl·lules productores d’insulina al laboratori a partir d’altres cèl·lules del pàncrees, fent servir tecnologies d’avantguarda com els cultiu de minipàncrees.

Bonpreu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 17 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web bonpreu.worldcoo.com es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top