La Fundació Vela Clàssica d’Espanya dona 20.000 euros per a la recerca de l’ELA

  • La presidenta de la Fundació Valle de la Riva ha lliurat el xec a Mònica Povedano, investigadora d’IDIBELL i neuròloga de l’Hospital de Bellvitge, durant la primera jornada de la Puig Vela Clàssica.
  • El projecte “La Vela amb l’ELA” va ser impulsat per la Fundació a l’abril per honorar la memòria de Nicolás Anglada Jané.
NO073 - Fundació vela xec ELA - Imatge noti

La Fundació de Vela Clàssica ha recaptat més de 20.000 euros en suport a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Valle de la Riva, Presidenta de la Fundació feia entrega del xec durant la primera jornada de la Puig Vela Clàssica Barcelona a Mónica Povedano, investigadora principal del grup de Malalties Neurològiques i Neurogenètica de l’IDIBELL i cap de la Unitat Funcional de Malaltia de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge i a Orla Hardiman, catedràtica de neurologia a Trinity College Dublin.

El projecte “La Vela amb l’ELA” va ser impulsat per la Fundació a l’abril per honorar la memòria de Nicolás Anglada Jané. En agraïment als donants, la Fundació ha contribuït a la producció del llibre “Tanicotaki – Cuinant sense límits”, un receptari impulsat per Nicolás i que va esgotar les seves existències setmanes després de la seva publicació.

Aquests fons addicionals permetran a IDIBELL fer més investigacions i avançar en la recerca d’una cura per a aquesta malaltia devastadora. La Fundació de Vela Clàssica agraeix a tots els donants per la seva generositat i suport en aquesta causa important.

Per obtenir més informació sobre el projecte “La Vela amb l’ELA” i com contribuir-hi, visiteu la pàgina web de la Fundació a www.fundacionvelaclasicadeespana.es

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top