El Dr. Biondo, designat membre d’honor de la Societat Americana de Cirurgians Colorectals

NO050 - S Biondo_SACC - Imatge noti

El Dr. Sebastiano Biondo, cap del grup de recerca en Patologia del Tub Digestiu de l’IDIBELL i cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat nomenat membre d’honor de la Societat Americana de Cirurgians Colorectals, la societat científica més prestigiosa d’aquesta especialització.

Aquest nomenament honorífic representa un reconeixement a aquelles personalitats que han destacat pels seus assoliments i contribucions en el camp de la cirurgia de còlon i recte i altres disciplines afins, o bé pel seu lideratge en l’assistència, la docència o la recerca en aquestes àrees.

El Dr. Biondo se suma, així, a un selecte grup de persones d’arreu del món que han rebut aquesta distinció. Els nous membres d’honor de la Societat Americana de Cirurgians Colorectals seran felicitats en un acte que tindrà lloc el proper 4 de juny a Seattle, en el marc del congrés anual d’aquesta entitat.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top