Celebració del Dia Internacional de l’Assaig Clínic

Amb motiu de la Celebració del Dia Internacional de l’Assaig Clínic, la UICEC IDIBELL, el Servei de Farmacologia Clinica i el Servei de Pneumologia de l’Hospital de Bellvitge han participat en l’elaboració d’un vídeo que posa el focus en l’experiència dels pacients que participen en els assaigs clínics.

Captura de pantalla 2023-06-06 a les 9.26.51

 

La iniciativa parteix de la xarxa SCReN (Spanich Clinical Research Network), que és una Plataforma de Suport a la Receca Clínica de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII), de la qual la UICEC forma part desde fa més de 10 anys. Actualment la UICEC IDIBELL presta servei a més de 40 assaigs clínics independents al Campus Bellvitge, 15 dels quals reben suport de la Plataforma SCREN.

La pacient Clara Sardà, pacient experta de l’Asociacion de Pacientes de Linfangioleiomiomatosis (AELAM), parla amb el Dr. Bordas del Servei de Pneumologia sobre la seva experiència com a a participant a un assaig clínic. Concretament a l’assaig clínic LORALAM, un assaig clinic competitiu coordinat per la Dra Maria Molina de Pneumologia i que reb el suport de la UICEC i la plataforma SCReN per a la seva execució.

ENLLAÇOS RELACIONATS

Publicat originalment al canal de YouTube de l’Hospital Universitari de Bellvitge: enllaç.

Comparteix a:

Scroll to Top