Presenten el nou separador cel·lular de la plataforma de Citometria de Flux

NO032 - Presentació citometre - Imatge noti

La Plataforma de Citometria de Flux dels Serveis Cientificotècnics de l’IDIBELL ha incorporat un nou equipament d’altes presentacions. Es tracta de separador cel·lular de sobretaula CytoFLEX SRT de Beckman Coulter. L’arribada d’aquest equip d’última generació cobreix la necessitat de renovar el servei de separació cel·lular i posa a disposició dels investigadors i investigadores noves i actuals millores tecnològiques.

CytoFLEX SRT és capaç de satisfer els requisits per a una àmplia gamma de necessitats de separació cel·lular. A més, la plataforma inclou tecnologies innovadores que simplifiquen la configuració i el funcionament, ajudant als investigadors centrar-se en les preguntes de recerca.  L’equip presenta una configuració òptica que inclou 4 làsers i fins a 15 detectors de fluorescència que permetrà identificar fins al mateix nombre de marcadors cel·lulars.

Per tal de donar a conèixer el ventall de prestacions d’aquest citòmetre s’ha celebrat una xerrada formativa a càrrec de BeckmanCoulter. Al llarg de la sessió, que ha tingut un seguiment híbrid entre assistents presencials i en línia, s’han presentat les característiques tecnològiques principals. I, per altra banda, s’ha presentat el Software Cytobank, una plataforma en línia per fer anàlisi de dades multidimensional que usa eines de machine-learning.

L’equip de la plataforma de citometria, organitzadors de la jornada, han volgut agrair la feina feta per part de tots els membres de la institució que han fet possible la incorporació d’aquest nou equipament.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top