Finançat el projecte UPDATE que impulsarà el lideratge de l’IDIBELL a Horizon Europe

NO004 - Preaward_Gestores&Redes - Imatge noti

El Ministerio de Ciencia e Innovación y la Agencia Estatal de Investigación, dins la convocatòria de Ajudes per a la Preparació i Gestió de Projectes Europeus, ha finançat el projecte “UPDATE – SUPporting IDIBELL reseArchers To suceed in Horizon Europe”.

El projecte UPDATE està liderat pel Dr. Fernando Fernandez Aranda i la Unitat de Projectes Internacionals de l’IDIBELL. Durant els dos anys de durada del projecte (2023-2024) s’han planificat diverses activitats agrupades en 6 pilars: la promoció d’oportunitats de finançament i el suport a la construcció de projectes europeus, la formació dels gestors de projectes internacionals, la millora de la visibilitat internacional de l’IDIBELL i del seu campus, fomentar la relació amb empreses, la formació de la comunitat científica, la promoció de l’impacte de la investigació i la incorporació d’aspectes “Responsable Research and Innovation” (RRI).

S’espera que les accions realitzades amb el projecte UPDATE ajudin a consolidar l’Oficina de Projectes Internacionals i a preparar a la nostra institució per als nous reptes europeus i internacionals. També ajudarà a millorar el lideratge dels investigadors del Campus de Bellvitge en projectes europeus i internacionals. Tot plegat, farà augmentar la visibilitat i la presència de l’IDIBELL en l’escena internacional.

El proyecto UPDATE (“SUPporting IDIBELL reseArchers To suceed in Horizon Europe” ha sido financiado por MCIN/AEI /10.13039/501100011033.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top