Un concert benèfic en favor de l’ELA aconsegueix recaptar 12.660 euros per a la recerca

NO105 - Concert ELA - Imatge noti

Ahir va tenir lloc a la sala Luz de Gas un concert benèfic en favor de la recerca de l’ELA. L’acte, que va ser tot un gran èxit, va aconseguir esgotar les 844 entrades que s’havien posat a la venda, destinant tots els beneficis a la recerca sobre l’ELA que lidera la Dra. Mònica Povedano a l’IDIBELL i Hospital de Bellvitge. Donat l’èxit també es va crear una fila zero on qui volgués podia fer les seves donacions a favor de la causa.

La banda The Tutsies va ser l’encarregada d’animar la nit amb el seu gran repertori de versions que va combinar amb balls i performance, oferint un espectacle animat i divertit que tot el públic va gaudir àmpliament. Al inici del concert, la Dra. Mònica Povedano va pujar a l’escenari a recollir el xec per valor de 12.660 euros destinat a la lluita contar el ELA. La investigadora i metgessa va agrair profundament la solidaritat mostrada en actes com aquests. “La recerca és la millor arma contra l’ELA, però per dur-la a terme necessitem finançament –assegurava la Dra. Povedano-, actes com aquets en motiven i ens ajuden a avançar en la nostra tasca”.

Des del grup de recerca de l’IDIBELL i la Unitat de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de la mà de la Dra. Mònica Povedano, ajuden en primera persona a pacients i familiars a lidiar amb l’ELA i investiguen per a avançar en el seu coneixement i millor la qualitat de vida dels pacients.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top