L’associació solidària Sociathlon dona 12.665 euros a la recerca de l’ELA

NO111 - Xec Sociathlon - Imatge noti

El dijous 24 de novembre, l’Associació Solidària Esportiva Sociathlon va fer entrega del xec per valor de 12.665 euros a l’IDIBELL i l’Hospital Universitari de Bellvitge per ajudar a finançar la recerca de l’ELA. A l’acte hi van assistir el Dr. Gabriel Capellá, director de l’IDIBELL, i la Dra. Mónica Povedano, investigadora principal del grup de recerca en Malalties Neurològiques i Neurogenètica qui va agrair l’esforç i el compromís de l’associació en l’impuls de la recerca com a eina per millorar la qualitat de vida dels pacients amb ELA.

El Sociathlon és un esdeveniment esportiu de natació, ciclisme i atletisme on el 100% de les inscripcions, les donacions al “dorsal 0” i les recaptacions “in situ” es destinen a dues entitats escollides anualment. Aquest any, les escollides per repartir-se els 25.330 euros recaptats amb les 1300 inscripcions han estat l’IDIBELL i l’Associació AiguaMarina de Salou.

Aquesta és la setena edició del Sociathlon que a través de l’organització d’actes esportius per a tota la família vol promoure la salut i solidaritat a través de l’esport. Els membres de l’associació declaren “ens omple d’orgull poder ajudar en cada edició a organitzacions com l’IDIBELL que treballen a buscar possibles cures per l’ELA. Un any més estem molt satisfets de l’objectiu aconseguit i de la gran acollida que any rere any té aquesta iniciativa.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top