octubre de 2022

Organoides del grup de recerca de la Dra. Sandra Acosta exhibits en l’exposició Cervell(s) del CCCB

L’exposició Cervell(s) s’endinsa en aquest òrgan des de diferents perspectives tan artístiques, històriques, com científiques; presentant resultats de projectes reals com el cas de la Dra. Sandra Acosta.

Organoides del grup de recerca de la Dra. Sandra Acosta exhibits en l’exposició Cervell(s) del CCCB Llegir més »

Els pacients amb Fibrosi Pulmonar Idiopàtica que segueixen una dieta mediterrània tenen menys efectes adversos gastrointestinals

Les doctores Maria Molina i Vanesa Vicens Zygmunt han presentat en el congrés internacional de Fibrosi els resultats de l’assaig clínic MADIET, coordinat des del grup de recerca en Pneumologia de l’IDIBELL i del Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), amb la participació d’hospitals de sis països europeus.

Els pacients amb Fibrosi Pulmonar Idiopàtica que segueixen una dieta mediterrània tenen menys efectes adversos gastrointestinals Llegir més »

Inici d’un projecte per crear una xarxa de col·laboració per a la generació de cèl·lules mare compatibles amb un alt percentatge de la població

El projecte pretén crear una xarxa de col·laboració per a la generació de cèl·lules mare de pluripotencia induïda (iPS) homozigotes per als haplotips HLA més freqüents.

Inici d’un projecte per crear una xarxa de col·laboració per a la generació de cèl·lules mare compatibles amb un alt percentatge de la població Llegir més »

Confirmen la utilitat d’un microARN en semen com a biomarcador per al diagnòstic d’azoospermia

Confirmen la utilitat clínica del test que van desenvolupar prèviament, basat en la quantificació dels nivells del microARN miR-31-5p en semen, com a biomarcador no invasiu per distingir l’origen de l’azoospèrmia

Confirmen la utilitat d’un microARN en semen com a biomarcador per al diagnòstic d’azoospermia Llegir més »

Scroll to Top