Cinc investigadores de l’IDIBELL protagonitzen l’espai Dones de ciència del programa de televisió Aula L’H

Dones de ciència_imatge

El programa Aula L’H de la televisió digital de L’Hospitalet, especialitzat en educació, juntament amb l’Institut Bellvitge i l’IDIBELL han realitzat, al llarg del curs 2021-22, una entrega completa de la secció Dones de Ciència, íntegrament dedicada a difondre la tasca de recerca, la carrera investigadora i la personalitat de cinc científiques de l’IDIBELL.

Isabel Fabregat, Laia Alemany, Susana Jiménez, Anna Veiga i Antonella Consiglio han protagonitzat les càpsules audiovisuals estrenades enguany, basades en una biografia propera i personal de la científica i en la filmació de la realització d’un retrat artístic a càrrec d’alumnes del batxillerat artístic de l’Institut Bellvitge, centre que realitza un Tàndem Educatiu amb l’IDIBELL.

L’objectiu del projecte és apropar a la ciutadania i, especialment, als estudiants que han de començar a plantejar-se el seu futur acadèmic i vocacional, la personalitat i les fites professionals de científiques de relleu internacional, i fer-ho des d’una vessant artística. La col·laboració tindrà continuïtat: al llarg de la propera temporada del programa, s’estrenaran noves càpsules, dedicades a noves científiques de l’IDIBELL.

Anna Veiga

Antonella Consiglio

Isabel Fabregat

Laia Alemany

Susana Jiménez

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top