Rosa Benet nova directora de gestió de l’IDIBELL

  • El patronat de l’IDIBELL ha aprovat el nomenament de Rosa Benet com a nova Directora de Gestió del centre. Benet és especialista en control financer amb contrastada experiència i responsabilitats en entorns multinacionals.
NO072 - Nova Gerent - Imatge

Rosa és llicenciada en ciències Econòmiques i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona amb formació de postgrau en Desenvolupament Directiu per la IESE Business School i en Digital Business per ISDI. Té una experiència reconeguda de més de 30 anys treballant en llocs de responsabilitat en la gestió econòmica a empreses internacionals i en el món de l’auditoria a una de les principals companyies de consultoria del món.

Concretament, ha ocupat càrrecs com el de Directora Financera de la divisió de Farma i Àrea científica a Esteve Pharmaceuticals, càrrecs de responsabilitat a l’àrea de Planificació i anàlisi financera a Sara Lee, Diageo i Danone Espanya i Mèxic. Per altra banda, entre d’altres, també ha treballat d’Auditora Senior a Deloitte i de Directora Financera d’un family office.

Rosa Benet és experta en planificació i anàlisi tant a curt com a llarg termini, tresoreria i inversions, fiscal, comptabilitat, implementació de solucions tecnològiques i auditoria, ha liderat projectes multidisciplinaris en entorns dinàmics i de ràpid creixement obtenint sempre excel·lents resultats i complint els terminis i els objectius pressupostaris. De ben segur que tota la seva experiència resultarà un valor afegit per l’IDIBELL.

Benet entra en substitució de Magda Martí, qui ha estat en la direcció de gestió de l’IDIBELL des del setembre del 2016. Gabriel Capellá, Director de l’IDIBELL, ha agraït a Magda Martí la seva dedicació els últims anys. Durant aquest temps ha hagut de liderar transformacions clau per a l’entitat com la integració del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB) o gestionar la situació d’excepcionalitat causada per l’emergència sanitària de la COVID-19. En aquest sentit, Capellá ha expressat que el nomenament de Benet suposarà una oportunitat per continuar l’excel·lent tasca de Martí tot abordant els nous reptes que té l’Institut.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top