L’IDIBELL queda tercer en els BCN Salut Games 2022

  • En l’olimpíada solidària d’aquest any hi han participat 340 membres de l’IDIBELL que amb les seves donacions ajudaran a la Fundació de La Marató de TV3.
  • Enguany l’IDIBELL ha aconseguit medalles d’or en l’escape room i la gimcana.
NO51 - BCN Salut Games - Imatge

Aquesta ha estat la cinquena edició dels BCN Salut Games, l’olimpíada solidaria on els participants són els i les professionals de la salut, i com no podia ser d’una altra manera l’IDIBELL hi ha estat present. Com cada any les competicions en bàsquet, bowling, escape room, futbol, gimcana, marxa nòrdica, pàdel, running, tenis taula, volei i zumba han ajudat a creat equip i fomentar l’esperit de pertinença tot passant una bona estona amb els nostres companys i companyes.

A l’edició d’enguany hi han participat 340 membres de l’IDIBELL, i amb l’aportació de 5 euros que ha fet cada participant hem aconseguit reunir fins a 1.700 euros que aniran destinats a la Fundació La Marató de TV3. En total, en els BCN Salut Games hi han participat més de 2900 persones de 26 centre diferents, on cadascun ha fet el donatiu les diners recaptats a la causa de la seva elecció.

A l’IDIBELL hem demostrat que som uns grans atletes i que el nostre treball en equip ens pot donar molts èxits. En l’escape room hem demostrat ser especialment hàbils, els equips Plan B i Spiders de l’IDIBELL han quedat en la primera i tercera posició respectivament en la classificació general. Tot i així, la gimcana no se’ns dona gens malament, ja que l’equip Majorettes va aconseguir proclamar-se rei de la gimcana. En futbol l’equip Game of Cones va assolir una gran tercera posició, i en bowling els nostres Ratones van quedar en la cinquena posició.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top