L’IDIBELL dona suport als càrrecs de Salut investigats arran d’una querella

  • L’IDIBELL dona tot el seu suport als quatre càrrecs afectats, juntament amb tots els professionals del sector de la salut que s’han mobilitzat per aquesta causa.
1653582680004_670

Sindicat del Cos Nacional de Policia, Justícia Policial (Jupol) i el de l’Associació de la Guàrdia Civil, Justícia Civil (Jucil), arrel del retard en la vacunació dels agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil destinats a Catalunya. Són Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, Adrià Comella, exdirector del Servei Català de Salut, Sara Manjón, directora de l’àrea d’Organització i Professionals del Servei Català de la Salut, i Xavier Rodríguez, director de Serveis del Departament de Salut. Segons la querella, es tracta d’un presumpte delicte de prevaricació i contra el dret dels treballadors

L’IDIBELL dona tot el seu suport a les quatre persones afectades, juntament amb tots els professionals del sector de la salut que s’han mobilitzat per aquesta causa. Com a institut d’investigació biomèdica, estem d’acord amb la gestió de la vacunació contra el SARS-CoV-2 duta a terme sota criteris científics i ètics.

 

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top