maig de 2022

L’IDIBELL dona suport als càrrecs de Salut investigats arran d’una querella

Sindicat del Cos Nacional de Policia, Justícia Policial (Jupol) i el de l’Associació de la Guàrdia Civil, Justícia Civil (Jucil), arrel del retard en la vacunació dels agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil destinats a Catalunya. Són Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, Adrià Comella, exdirector del Servei Català de Salut, Sara Manjón, […]

L’IDIBELL dona suport als càrrecs de Salut investigats arran d’una querella Llegir més »

Sis corredors completen la Zurich Marató de Barcelona i recapten fons per a la recerca de l’ELA

Els corredors es van proposar recollir 5.000 euros per a la recerca de l’ELA de l’IDIBELL i l’Hospital Universitari de Bellvitge. A canvi, ells es comprometien a completar la Marató.

Sis corredors completen la Zurich Marató de Barcelona i recapten fons per a la recerca de l’ELA Llegir més »

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu atorga una beca a Carles Diez per continuar la seva investigació puntera en cardiologia

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu ha concedit les beques per fer estades d’investigació biomèdica en centres de referència a l’estranger al doctorand Carles Diez de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu atorga una beca a Carles Diez per continuar la seva investigació puntera en cardiologia Llegir més »

Comença la campanya solidària “Elles contra l’ELA”

La campanya solidària “Elles contra l’ELA” comença avui amb l’objectiu de sensibilitzar sobre aquesta malaltia i recaptar fons per a la investigació. Aquest projecte l’impulsa el grup d’investigació en malalties neurològiques i neurogenètica de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), compta amb el suport de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i el patrocini de

Comença la campanya solidària “Elles contra l’ELA” Llegir més »

Presenten una nova proteïna recombinant que reverteix l’estat proinflamatori de cèl·lules de pacients amb lupus

La proteïna en qüestió és capaç de frenar l’activitat proinflamatòria de les cèl·lules del sistema immunitari, i, per tant, aturar l’atac d’aquestes al mateix cos.

Presenten una nova proteïna recombinant que reverteix l’estat proinflamatori de cèl·lules de pacients amb lupus Llegir més »

Scroll to Top