Manifest en contra de la guerra

Cada dia treballem per salvar vides, ara només podem condemnar la invasió d’Ucraïna mitjançant una guerra que només serveix per treure vides.

Stop_War!!!_sign_at_peace_rally_-_Mestre,_Venezia,_Veneto,_Italy_2022-02-26

Des de l’IDIBELL volem transmetre el nostre més absolut rebuig a la invasió d’Ucraïna per part del exercit rus i la violació dels drets internacionals que aquets fets suposen. Creiem fermament que no hi ha cap justificació envers la guerra i la violència.

 

Ucraïna és un país democràtic, en ple dret per decidir el seu propi futur. Rebutgem qualsevol amenaça militar destinada a limitar els drets i les llibertats d’un poble, sigui quin sigui. Consternats per les imatges que ens arriben des de Ucraïna ens sentim en la necessitat d’alçar la veu contra la guerra i en favor de la pau.

 

Com a centre de recerca biomèdica sabem que la cooperació internacional és imprescindible per l’avanç de la societat. La col·laboració i treball conjunt d’equips d’investigadors de tot el món ha estat clau per dur a terme les millores científico-sanitàries que hem vist en els últims temps. Tenim la certesa que aquesta situació només pot suposar una amenaça per la ciència, la salut i la cultura.

 

A la comunitat de l’IDIBELL advoquem pel diàleg i la cooperació per evitar conflictes violents. Desitgem el cessament immediat de la guerra d’Ucraïna i la cerca de solucions concertades que respectin els drets humans i els principis de sobirania internacionals. Al mateix temps volem mostrar la nostra més profunda solidaritat a totes les víctimes d’aquest conflicte.

 

NO A LA GUERRA

Scroll to Top