La Unitat d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de l’IDIBELL participa en el congrés d’indústries biotecnològiques més important d’Europa

NO103 - BioEurope_Innov - Imatge

L’Àrea d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de l’IDIBELL ha assistit a la trobada BIO-Europe Digital 2021. Aquest és l’esdeveniment més important de la indústria biotecnològica, farmacèutica i financera especialitzada en les ciències de la vida en l’àmbit europeu. El BIO-Europe atrau un ampli ventall de líders empresarials, incloent-hi executius líders de companyies biotecnològiques, equips de desenvolupament de negoci, inversors i altres experts de la indústria.

Durant el congrés, que va tenir lloc del 25 al 28 d’octubre, els representants de l’IDIBELL van assistir a un total de 63 reunions amb 43 farmacèutiques, 8 companyies de capital risc, 6 delegats i 6 experts científics. “Esperem aprofitar l’impuls que acabem de crear durant BIO-Europa per seguir col·laborant i creixent durant el 2022“, conclouen des de l’Àrea d’Innovació i desenvolupament de negoci.

Generar acords i connectar amb companys i companyes del sector segueix sent una part rellevant de la creació de projectes d’èxit. Segons els organitzadors, aquesta edició del BIO-Europe van ser 4 dies intensos amb la participació de 2.941 delegats de 1.686 empreses representants de 55 països que van participar a més de 15.000 reunions.

El 2022 BIO-Europe serà en format presencial i tindrà lloc Leipzig, Alemanya, en els propers 24-26 d’octubre. Aquesta serà la primera sessió presencial des del 2019.

 

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top