El Dr. Joan Fabregat recull el premi Premi Virgili de la Societat Catalana de Cirurgia

NO100 - Premi Joan Fabregat - Imatge

El Dr. Joan Fabregat Prous, investigador principal del grup de recerca en Patologia Hepato-bilio-pancreàtica de l’IDIBELL i cap de secció del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge, va recollir el passat 14 d’octubre el premi el Premi “Pere Virgili” del any 2021. L’acte va tenir lloc a la Real Acadèmia de Medicina de Catalunya.

Aquest premi és atorgat anualment per la Societat Catalana de Cirurgia a un cirurgià de l’estat espanyol, en reconeixement als mèrits obtinguts al llarg de la seva vida professional. El Dr. Fabregat va ser nomenat també Membre Honorari d’aquesta societat.

El Dr. Fabregat ha desenvolupat una prestigiosa carrera com a cirurgià a l’Hospital Universitari de Bellvitge, centrada de manera destacada en els trasplantaments hepàtics, així com una extensa activitat docent i investigadora.

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca en biomedicina creat l’any 2004. Està participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL és membre del Campus d’Excel·lència Internacional de la Universitat de Barcelona HUBc i forma part de la institució CERCA de la Generalitat de Catalunya. L’any 2009 es va convertir en un dels cinc primers centres d’investigació espanyols acreditats com a institut d’investigació sanitària per l’Instituto de Salud Carlos III. A més, forma part del programa “HR Excellence in Research” de la Unió Europea i és membre de EATRIS i REGIC. Des de l’any 2018, l’IDIBELL és un Centro Acreditado de la Fundación Científica AECC (FCAECC).

Scroll to Top